Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در هفته چهارم اردیبهشت اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، در بازه زمانی مورد اشاره مفاهیم و عباراتی، چون «موقوفات»، «عزت الله مهرآوران»، «بنی صدر»، «آیا مسعود رجوی زنده است؟»، «چرا ایتا قطع است؟» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

موقوفات

اخیراً و طی اظهاراتی معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرده است که طی اقدام مستمر اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی سازمان ثبت اسناد و سازمان اوقاف و امور خیریه در شش ماهه اول سال جاری، سوابق و اقلام اطلاعاتی بیش از ۱۳۰ هزار شناسه ملی اشخاص حقوقی موقوفات شامل نام شخص حقوقی، آدرس اقامتگاه قانونی و سایر اقلام به‌روزرسانی شده است.

همین اظهارات و رسانه ای شدن آن سبب شد تا عبارت موقوفات که در واقع جمع کلمه موقوفه (مال و زمینی که وقف شده است) می باشد، به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شود.

توضیح بیشتر در مورد این خبر اینکه معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و نماینده سازمان در هیأت موضوع ماده ۹ آئین‌نامه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی به عنوان پایگاه مرجع احراز هویت استنادپذیر این اشخاص در کشور با اعلام خبر بالا گفت: با توجه به نقش آدرس اقامتگاه قانونی اشخاص حقوقی در تضمین حقوق افراد و در راستای برنامه‌های معاونت امور اسناد به خصوص هوشمندسازی فرآیندها، با اولویت‌بندی تمامی دستگاه‌های دارای صفحات اختصاصی در این پایگاه، ضمن اصلاح و بازبینی سوابق موجود در صفحه اختصاصی سازمان اوقاف و امور خیریه به منظور جلوگیری از ثبت اطلاعات ناقص، دو سرویس الکترونیک تمام خودکار نیز با تلاش حوزه فناوری سازمان ثبت طراحی و در تقارن با هفته اوقاف عملیاتی گردید.

اقبال با بیان این‌که اجرای این مهم، نقش به سزایی در ارتقای صحت و تسهیل در ارائه خدمات حاکمیتی حوزه اشخاص حقوقی در اداره کل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی کشور دارد، ابراز امیدواری کرد با همکاری مؤثر معاونت توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی سازمان ثبت، تا پایان سال جاری نیز ضمن راه اندازی سامانه‌های مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی و نهادهای حرفه‌ای و حاکمیتی در پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی، بخش قابل ملاحظه‌ای از شناسنامه‌های هویتی اشخاص حقوقی سنواتی به‌روزرسانی و اقلام آن‌ها بر اساس مصوبات هیأت ماده ۹ تکمیل و اصلاح گردد.

بیشتر بخوانید

متنوع ترین وقف ها را در ایران ببینید عزت الله مهرآوران

عزت الله مهرآوران، یکی از هنرمندان و بازیگران معروف سینما و تلویزیون ایران بود که در تاریخ 17 مهرماه سال جاری از دنیا رفت.

عزت‌الله مهرآوران متولد ۱۸ اردیبهشت ۱۳۲۸ بود که در تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ درگذشت. او بازیگر و نمایشنامه نویس ایرانی بود. او دارای نشان درجه ۱ هنری از سوی وزارت علوم و وزارت ارشاد اسلامی بود. مهرآوران در تاریخ ۱۶ مهر ۱۴۰۰ به دلیل ایست قلبی و عارضه ریوی ناشی از ابتلا به کرونا درگذشت.

درگذشت این هنرمند کشورمان نام او را به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرد و به صورت مشخص بسیاری از کاربران در گوگل پیرامون او این پرسش را مطرح کردند که آیا عزت الله مهرآوران واکسن کرونا زده بود؟

در پاسخ به این سوال مشخص توضیح اینکه هژیر مهرآوران، درباره نوع واکسن تزریق شده به پدرش در موسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: «پدرم هر دو دوز واکسن سینوفارم را دریافت کرده بود.»

 او ادامه داد: «در طی دو سال شیوع کرونا، پدرم به این ویروس مبتلا نشد، اما بعدا به دلیل حضور در سر صحنه یک سریال و ابتلا به کرونا، در بیمارستان بستری شد.»

بیشتر بخوانید

جزییات مراسم تشییع پیکر عزت‌الله مهرآوران بنی صدر

ابوالحسن بنی صدر- نخستین رئیس جمهور ایران پس از انقلاب اسلامی بود که به اتهام خیانت به کشور ناگزیر از ایران فرار کرد و مابقی عمر خود را در کشور فرانسه زندگی کرد.

او روز شنبه 17 مهرماه از دنیا رفت و انتشار خبر مرگش با واکنش های فراوانی در شبکه های اجتماعی در ایران رو به رو شد؛ اتفاقی که سبب شد نام او به یکی از ترندهای گوگل نیز تبدیل شود.

در مورد بنی صدر توضیح مختصر ولی بیشتر اینکه ابوالحسن بنی‌صدر متولد ۲ فروردین ۱۳۱۲، سیاستمدار و اقتصاددان اهل ایران است که یک سال پس از انقلاب سال ۱۳۵۷، به عنوان نخستین رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی انتخاب شد و به سمت فرماندهی کل قوا و ریاست شورای انقلاب رسید.

در سال 1360 و پس از ماه‏ها درگیری بنی صدر و هوادارانش با نیرو‌های ارزشی و انقلابی، طرح عدم کفایت سیاسی رییس جمهور در مجلس شورای اسلامی مطرح شد. مهمترین دلیل بر عدم کفایت سیاسی بنی صدر، موضع‏گیری وی علیه نظام جمهوری اسلامی و اتحاد نامقدس با کلیه نیرو‌های ضد انقلاب وابسته به شرق و غرب جهت نابودی نظام اسلامی و همچنین مخالفت مستمر وی با مجلس شورای اسلامی از بدو تأسیس و حتی پیش از افتتاح آن، دخالت صریح در قوه قضاییه و عدم درک صحیح از بدیهی‏ترین اصول قانون اساسی و نیز عدم اعتقاد به اصل تفکیک قوا عنوان گردید. در نتیجه، این طرح با ۱۷۷ رأی موافق، ۱ رأی مخالف و ۱۲ رأی ممتنع به تصویب رسید و یک روز پس از تصویب طرح عدم کفایت سیاسی بنی صدر، حضرت امام خمینی (ره)، وی را از ریاست جمهوری اسلامی ایران نیز عزل کردند. این در حالی بود که حضرت امام، پیش از این وی را در بیستم خرداد ۱۳۶۰، از فرماندهی کل قوا نیز عزل کرده بودند.

بیشتر بخوانید

بنی‌صدر درگذشت + زندگی‌نامه و تصاویر آیا مسعود رجوی زنده است؟

مرگ بنی صدر که در روز شنبه هفته جاری رقم خورد، به واسطه ارتباطاتی که او با مسعود رجوی داشت، حالا نام مسعود رجوی و پرسش آیا مسعود رجوی زنده است؟ را نیز به یکی از ترندهای گوگل تبدیل کرده است.

مسعود رجوی متولد ۱۳۲۷ در طبس، از اعضای سازمان منافقین در دهه آخر حکومت پهلوی و رهبر سازمان و مسئول شورای ملی مقاومت ایران است. نتیجه اقدامات و رویکرد وی به جنگ مسلحانه با نظام جمهوری اسلامی به سلسله‌ای از اقدامات خشونت‌آمیز در فضای سیاسی ایران انجامید.

رجوی شش هفته پس از آغاز درگیری مسلحانه سازمان منافقین خلق و صدور رأی عدم کفایت سیاسی ابوالحسن بنی‌صدر در مجلس ایران، بهمراه بنی صدر، به‌طور مخفیانه از ایران به فرانسه رفت. رجوی و بنی صدر در فرانسه با شماری دیگری از نیرو‌های مخالف حکومت ایران «شورای ملی مقاومت» را تشکیل دادند، اما همکاری آن‌ها و در فرانسه مدت زیادی طول نکشید.

او «ارتش آزادی‌بخش ملی» را برای جنگ با ایران تشکیل داد و تصمیم مسعود رجوی برای همراهی با صدام در جنگ علیه ایران موجب قطع همکاری او با ابوالحسن بنی صدر که خود زمانی فرمانده کل قوای مسلح ایران در جنگ با عراق بود با او شد.

در مورد این پرسش که آیا رجوی زنده است یا خیر نیز توضیح اینکه اکونومیست در اوایل سال ۱۳۸۸ نوشت از زمان اشغال خاک عراق توسط نیروهای آمریکایی در سال ۱۳۸۱ اطلاع دقیقی از وضعیت مسعود رجوی در دسترس نیست و کسی از زنده یا مرده بودن او خبر ندارد هر چند که اکثریت عقیده دارند که او زنده نیست.

در سال ۱۳۹۵ و در نشست سالانه منافقین در فرانسه که ترکی الفیصل در آن حضور داشت از او به عنوان «مرحوم» یاد کرد. از آن زمان گاهگاهی اخباری از پیامهای صوتی منتسب به رجوی منتشر می‌شود در حالی که تاکنون هیچ عکس و فیلمی از مسعود رجوی منتشر نشده و وی در مکان‌های عمومی ظاهر نشده‌است.

در مورد وضعیت حیات او اطلاعات دقیقی در دست نیست ولی نظر به ظاهر نشدن او در انظار عمومی ظن قوی این است که او در قید حیات نیست.

بیشتر بخوانید

بالاخره خبر مرگ «مسعود رجوی» آمد/ بررسی دلایل پنهان نگه‌ داشتن مرگ رجوی! چرا ایتا قطع است؟

همزمان با آغاز سال تحصیلی بسیاری از دانش آموزان و معلمان برای پیگیری امور تحصیلی از شبکه اجتماعی ایتا استفاده می کنند.

این شبکه در روزهای گذشته با قطعی های مکرر رو به رو شده و به یکی از ترندهای گوگل تبدیل شد.

به نظر می رسد در تاریخ 17 مهرماه و به واسطه خرابی یکی از سرورهای اصلی شبکه اجتماعی ایتا، بخش قابل توجهی از کاربران برای ساعت ها موفق به استفاده از این شبکه نشدند و دانش آموزان و دبیران در امر آموزش با مشکل جدی رو به رو بودند. البته این مشکل اکنون مرتفع شده است.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول علی اکبر یوسفی عزت الله مهرآوران محمدرضا گرایی میثم دلخانی عزت الله مهرآوران مسعود رجوی بنی صدر موقوفات ایتا ربیع الاول علی اکبر یوسفی عزت الله مهرآوران محمدرضا گرایی میثم دلخانی پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی عزت الله مهرآوران ابوالحسن بنی صدر عدم کفایت سیاسی جمهوری اسلامی بیشتر بخوانید رجوی زنده مسعود رجوی سازمان ثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۷۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند

دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری، به عنوان روز معلم نامیده شده است. شاید بتوان گفت در بین همه ادیان آسمانی و مکتب‌های موجود در دنیا، بیشترین سفارش و توصیه به علم‌آموزی و تکریم و تجلیل از حق معلم و استاد، در دین مبین اسلام بوده است.

بنابر آیه شریفه «و علّم آدم الأسماء کلّها» خداوند متعال نخستین معلم است و پیامبران الهی که وظیفه تعلیم آیات الهی را بر عهده دارند، همه معلمان بشریت هستند. مقام معلم آن قدر با ارزش است که پیامبر گرامی اسلام(ص) خود را معلم نامیده است: «إنّما بعثت معلّماً».

40 چهارشنبه را میهمان کلمات گهربار و حیات‌بخش حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) هستیم و همراه خوانندگان، شرح یک حدیث رضوی را در گفت‌وگو با اساتید حوزه و دانشگاه بررسی خواهیم کرد. شرح حدیث این هفته را در محضر استاد حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد باقر ربانی هستیم تا از جام معرفت کلمات رضوی، جان تشنه خویش را سیراب کنیم.

با عرض تبریک روز معّم خدمت شما استاد گرامی، صفحات رواق را منور به روایتی از حضرت رضا(ع) درباره علم آموزی و اهمیت کار معلّمی بفرمایید.

این روز بزرگ که به مناسبت شهادت استاد بزرگ حوزه و دانشگاه حضرت آیت الله شهید مطهری نامگذاری شده است، گرامی می‌دارم و مخصوصاً برای روح پاک آن دانشمند نمونه و دلسوز  پر تلاش، از درگاه خداوند طلب رحمت و رضوان دارم و به همه اساتید کشور عزیزمان ایران، این روز بزرگ را تبریک و تهنیت عرض می کنم. همان‌طور که می‌دانید اسلام، تأکید بسیاری بر ارزش ذاتی علم و تعلیم و تعلم آن دارد تا جایی که بسیاری از آیات قرآن و روایات پیامبر و اهل بیت(ع) در این باره وارد شده است. بنابر آیه شریفه «و علّم آدم الأسماء کلّها»، خداوند متعال نخستین معلم است و پیامبران الهی که وظیفه تعلیم آیات الهی را بر عهده دارند، همه معلّمان بشریت هستند. مقام معلّم آن قدر با ارزش است که پیامبر گرامی اسلام(ص) خود را معلّم نامیده است: «إنّما بعثت معلّماً»

از امام رضا(ع) که خود ملقّب به عالم آل محمد(ص) است و معلم همه بشریت نیز روایاتی در این باب نقل شده که یکی از مهمترین آنها روایتی است که به نقل از پدران خود و آنها هم به نقل از پیامبر گرامی اسلام(ص) نقل فرموده‌اند که آن حضرت فرمود: «طَلَبُ اَلْعِلْمِ فَرِیضَةٌ عَلَی کُلِّ مُسْلِمٍ، فَاطْلُبُوا اَلْعِلْمَ مِنْ مَظَانِّهِ، وَ اِقْتَبِسُوهُ مِنْ أَهْلِهِ، فَإِنَّ تَعْلِیمَهُ لِلَّهِ حَسَنَةٌ، وَ طَلَبَهُ عِبَادَةٌ، وَ اَلْمُذَاکَرَةَ فِیهِ تَسْبِیحٌ، وَ اَلْعَمَلَ بِهِ جِهَادٌ، وَ تَعْلِیمَهُ مَنْ لاَ یَعْلَمُهُ صَدَقَةٌ، وَ بَذْلَهُ لِأَهْلِهِ قُرْبَةٌ إِلَی اللَّهِ، لِأَنَّهُ مَعَالِمُ اَلْحَلاَلِ وَ اَلْحَرَامِ، وَ مَنَارُ سَبِیلِ اَلْجَنَّةِ، وَ الْمُؤْنِسُ فِی اَلْوَحْشَةِ، وَ اَلصَّاحِبُ فِی اَلْغُرْبَةِ وَ اَلْوَحْدَةِ، وَ اَلْمُحَدِّثُ فِی اَلْخَلْوَةِ، وَ اَلدَّلِیلُ عَلَی اَلسَّرَّاءِ وَ اَلضَّرَّاءِ، وَ اَلسِّلاَحُ عَلَی اَلْأَعْدَاءِ، وَ اَلزَّیْنُ عِنْدَ اَلْأَخِلاَّءِ، یَرْفَعُ اَللَّهُ بِهِ أَقْوَاماً وَ یَجْعَلُهُمْ فِی اَلْخَیْرِ قَادَةً». در این روایت زیبا، امام رضا(ع) از قول پیامبر(ص) به ارزش ذاتی علم و لزوم تعلیم و تعلم و دلایل اهمیت علم نزد شارع مقدس اشاره می‌فرمایند. در این روایت، و به جهت مناسبتی که می‌خواهیم در این باره بحث کنیم، به شرح فقره‌ای از این روایت که درباره معلّم و ثواب تعلیم و دلایل این ثواب آمده است اشاره مختصری خواهم داشت.

امام رضا(ع) چه توصیه‌ای درباره شخصیت معلم و اینکه استاد و مربی چه خصوصیاتی باید داشته باشد دارند؟

امام رضا(ع) در جمله «فَاطْلُبُوا الْعِلْمَ فِی مَظَانِّهِ» اشاره نموده‌اند به اینکه در هر جا که مسلمان احتمال دهد علم وجود دارد، باید برای دریافت آن اقدام کند. در جمله بعدی امام اشاره به این موضوع دارند که «وَ اقْتَبِسُوهُ مِنْ أَهْلِهِ» یعنی علم را از اهل آن بگیرید» گر چه با توجه به فقره اول که گذشت، طلب علومی که معارف دینی نیستند حتی اگر نزد مشرک باشند، ضروری و واجب بوده و گمشده عاقل یا مؤمن تلقی شده اند اما علوم مربوط به دین و معارف دینی را باید از افرادی که شایستگی آن را دارند دریافت کرد و با توجه به سخن امیرالمؤمنین علی(ع) که تبعیت از اهل بیت(ع) و عدم پیشی گرفتن از ایشان را توصیه و عقب ماندن از آنها را نهی نمودند، اهل بیت(ع) کارشناسان واقعی علوم دینی بوده و مسلمانان تنها مجاز هستند علوم دین را از ایشان دریافت کنند. چنان که فرموده‌اند: «بر آنها پیشی مگیرید که گمراه می شوید و از آنان پس نمانید که تباه می‌شوید»

امیرالمؤمنین(ع) در جای دیگر فرموده‌اند: «ای کمیل! علم و معارف و اعتقادت را جز از ما نگیر تا از ما باشی». حدیث مزبور، دریافت علم از کسانی که علوم اهل بیت(ع) را نشر می‌دهند رد نمی‌کند، زیرا گرفتن علم از فقها و نشردهندگان علوم اهل بیت(ع) به نوعی گرفتن علوم از اهل بیت(ع) است.

پس معلوم شد که در علم‌آموزی غیر معارف دینی، باید انسان حتی اگر فقط در دست کفار و مشرکان این علم وجود دارد از آنها اخذ کند ولی در علوم دینی، کسب معارف فقط باید از طریق اهل بیت(ع) باشد. پس طلب علمی که واجب شده است بر همه مسلمانان؛ طریقی دارد که رکن اصلی این طریق معلم و استاد است. در ادامه این روایت، برخی امتیازها و نقاط مثبت تعلیم و تعلم بیان شده است.

از این امتیازها مخصوصاً در ثواب شغل معلمی برای خوانندگان رواق بگویید تا جامعه ما، ارزش معلّم را بیشتر بداند و از ایشان تکریم کند؟

حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در ادامه اشاره به این مطلب دارند که یاد دادن و آموزش علم به دیگران اگر برای خدا باشد، حسنه و نیکی است «تَعلیمه لِلهِ حَسَنَة؛ یادگیری علم برای خداوند حسنه است». در فقره بعدی حضرت می‌فرمایند که مذاکره علم، تسبیح خداست: «الْمُذَاکَرَةِ فِیهِ تَسْبِیحٌ.» یعنی سر کلاس نشستن و درس معلم و استاد را گوش دادن، همتراز تسبیح خداوند متعال است. در روایات داریم که یک ساعت در طلب علم بودن بهتر از احیای یک شب و یک روز در طلب علم بودن بهتر از سی ماه روزه است. سپس حضرت به یک امتیاز دیگر معلّمان اشاره دارند و می فرمایند، آموزش علم به دیگران، صدقه است: «تَعْلِیمُهُ مِنْ لَا یَعْلَمُهُ صَدَقَهَ» از دیدگاه امام رضا(ع) آموزش علم به افرادی که نمی‌دانند، نوعی صدقه است چرا که صدقه، به کمک مالی محدود نمی‌شود، بلکه شامل هر کار خوبی می‌شود، چنان که در روایت دیگری فرموده‌اند: «کل معروف صدقة».

امتیاز مهم دیگری که حضرت به آن اشاره می‌فرمایند، این است که معلم اگر علم خود را به اهل آن یاد بدهد و آنها را تربیت کند، موجب قرب و نزدیکی او به خداوند می‌شود و می‌توان گفت معلمانِ نیک، به خدا نزدیکترند. جمله «بَذلُهُ لِأَهْلِهِ قُرْبَةٌ إِلَی اللهِ» دلالت بر این مطلب دارد.

بنا بر آنچه گفته شد، مقام معلم بسیار بالا و والا است و همان طور که مرحوم امام خمینی(ره) فرمودند: «معلمی شغل انبیاست». یعنی اگر بخواهیم کسی و شغلی را همتراز شغل انبیاء معرفی کنیم، شغل شریف «معلمی» است.

با توجه به این حدیث شریف، خطاب به جامعه و مسئولان و نیز معلمان عزیز چیست؟

گرچه فرصت و مجال بسیار کوتاه بود تا این حدیث زیبا و پر معنا را شرح دهیم، لیکن خلاصه و پیام آن را می‌توان برای معلمان عزیز این دانست که قدر این شغل مهم را بدانند و آن را با هیچ بهای مادی تعویض ننمایند و اخلاص و تقرب الهی را هدف خود در این شغل مهم قرار دهند. پیام دوم خطاب به مسئولان و جامعه است، همان گونه که احترام و تجلیل از انبیای الهی لازم است، باید جانشینان آنان در تعلیم و ارشاد دیگران به معرفت و بینش را تکریم و تعظیم کنند و به گونه‌ای شود که شغل معلمی در جامعه از احترام و ارزشی فوق‌العاده برخوردار شود.

منبع: روزنامه قدس مریم احمدی شیروان

دیگر خبرها

  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند
  • رسوایی بی بی سی درباره نیکا شاکرمی وارد فاز جدید شد!
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • زنده‌ نگهداشتن خاطرات دفاع مقدس یک ضرورت است